Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vaakakaide

Perinteinen vaakakaide antaa laituri- tai terassikokonaisuudelle viimeistellyn ilmeen. Tästä on hyvä ottaa tukea ja perheen pienimmät taas tietävät missä raja kulkee.

270,00 320,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Vaakakaide

270,00 320,00 

Perinteinen vaakakaide antaa laituri- tai terassikokonaisuudelle viimeistellyn ilmeen. Vaakakaide on hyvä vaihtoehto kun laiturikokonaisuudessa on selkeät suorat linjat.

Vaakakaide antaa laiturin vanhemmille käyttäjille tukea ja turvaa, sekä selkeyttää perheen pienimpiä varten mistä laiturin laita alkaa, jos se leikin tiimellyksessä sattuu unohtumaan.

Kaiteet ovat valmistettu painekyllästetystä puusta ja ne kiinnitetään yleensä läpipultein. Kaiteen korkeus on 80 cm ja sitä on saatavilla kahta eri peruspituutta, 5 m ja 6 m. Muita pituuksia kysy suoraan toimistoltamme tai paikallisilta jälleenmyyjiltämme.

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 5 m tai 6 m
Korkeus: 80 cm
Materiaali: Painekyllästettu puu
Kiinnitys: Läpipultein

Suuren kokonsa vuoksi tämä tuote on vain noudettavissa Vantaan tehtaalta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832305905801-vaakakaide Tuoteosastot: , Avainsanat: ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä