Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Toimitustavat

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Meiltä saat laiturin haluamallasi toimitustavalla. Valmiiden laitureiden lisäksi tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja myös omatoimisille.

Valmiiksi asennettu laituri

Valmiiksi asennettu laituri

Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat. Laiturit toimitetaan vaikka saareen.

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat.

Laiturit toimitetaan vaikka saareen. Osia käsitellään huolellisesti ja ympäristö pidetään siistinä. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys asennuksen työn osuudesta. Anna meidän huolehtia laiturin asennuksesta ja pääset suoraan nauttimaan kesästä uudella laiturillasi!

Saat valmiiksi asennettuna halutessasi kaikki laiturimallimme.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön kätevästi tarjouspyyntölomakkeella.

Oma suunnitelma ja paikallinen palvelu

Sinulla on paras käsitys rannastasi ja millaiseen käyttöön haluat unelmiesi laiturin. Me olemme mielellämme mukana suunnittelussa jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Lähin laituriasiantuntijamme on palveluksessasi, ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan laiturityypin tai suunnittelemaan täysin räätälöidyn ratkaisun. 

Suunnitteluvaiheessa kartoitetaan tarkasti laiturin sijainti, pohjan maaperä, veden syvyysvaihtelut ja sääolosuhteet. Myös käyttötarkoitukset vaikuttavat valintaan: haetaanko laiturilta vettä, hypitäänkö siitä uimaan tai toimiiko se parkkina veneelle. Näiden vastausten pohjalta pystymme suosittelemaan rantaasi sopivaa laituria, joka on turvallinen, tukeva ja kestää aikaa.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on valtion- tai kunnallisverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotona teetetyistä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Laitureiden asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Tarkista voimassa olevat verottavan kotitalousvähennysohjeet ja hakumenettely verottajan sivuilta.

Valmiiksi koottu laituripaketti

Valmiiksi koottu laituripaketti

Yleisin toimitustapamme on valmis laituripaketti. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen.

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.
Yleisin toimitustapamme on valmis laituripaketti. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen. Sinun tarvitsee vain liittää elementit yhteen ja asentaa laituri paikoilleen.

Toimitus

Valmislaituripaketin voi noutaa rahtivapaasti Vantaan tehtaaltamme. Paketin voi myös noutaa rahtimaksua vastaan paikalliselta jälleenmyyjältä tai voit tilata toimituksen suoraan pihallesi. Rahtihinta vaihtelee laiturimallien mukaan. Varaudu olemaan paikalla vastaanottamassa lähetystä, ja jos kyseessä kuorma-autorahti, myös purkamaan lähteys. Saat valmiiksi koottuna kaikki pylväslaiturimme  ja muoviponttonilaiturimallimme.
Kokoa laiturisi itse

Kokoa Laiturisi itse

Haluatko päästä helpommalla ja saada laiturisi täydellisenä kokoa se itse -toimituksena?

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Täydellisestä kokoa se itse -toimituksesta löytyvät määrämittaan katkotut puuosat, ruuvit, pultit, mutterit sekä muoviponttonit tai säädettävät pylväät riippuen valitusta laiturimallista. Ohjeita seuraamalla laituri valmistuu hetkessä. Tarvitset vain perustyökalut.

Huom. Kaikki osat sisältävä toimituspaketti. Tuotteet vain verkkokaupastamme.

Rakenna laiturisi itse

Rakenna laiturisi itse

Haluatko suunnitella ja rakentaa laiturisi itse, mutta sinulta puuttuvat laadukkaat osat? Lip-Lapin valikoimista löydät erilaisia vaihtoehtoja oman laiturisi toteuttamiseen.

Rakenna itse laituri -paketit
07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Valmiit paketit

Olemme koostaneet omatoimirakentajille valmiiksi muutaman erilaisen laituripaketin, joista löydät muoviponttonit ja saranat oman laiturisi rakentamiseksi. Lisäksi tarvitset puutavaran ja ruuvit sekä ankkuroinnin.

Huom. Tuotteet vain verkkokaupastamme.

Tarvikkeet

Tarjoamme myös pelkkiä tarvikkeita, joista suosituimpia ovat alkuperäiset säädettävät Lip-Lap -alumiinipylväät.

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä