Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lip-Lap laituripylväät

Ne aidot, alkuperäiset ja parhaimmat säädettävät laituripylväät. Patentoitu sekä 2016 kaudelle paranneltu versio. Suomalaisiin oloihin suunniteltu rakenne. Erinomainen tuote tee-se-itse -ihmisille, jotka tekevät laiturin muutoin itse. Säädettävän nostomekanismin ansiosta pylväslaiturin korkeutta on helppo nostaa ja laskea vedenpinnan vaihtelun mukaan. Maksimi vesisyvyys pylväslaiturille on noin kaksi metriä.

900,00 990,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Lip-Lap laituripylväät

900,00 990,00 

Lip-Lap Laituri käyttää itse laitureissaan pääsääntöisesti pylväitä kulmakiinnityksellä, mutta myös suorakiinnityksellä laiturista tulee erittäin tukeva, ja sen voi kiinnittää mihin tahansa laiturin suoralle sivulle.

Säädettävän nostomekanismin ansiosta pylväslaiturin korkeutta on helppo nostaa ja laskea vedenpinnan vaihtelun mukaan. Laiturin pylväät tukeutuvat pohjaan nivelöityjen pohjatassujen avulla, mikä tekee laituristia turvallisen ja vakaan myös tuulisissa paikoissa. Suurikokoinen pohjatassu mukautuu erityyppisiin pohjiin erinomaisesti, eikä sitä tarvitse kiinnittää tai juntata paikoilleen. Laiturin korkeutta säädetään paketin mukana tulevan kammen avulla. Jokaisessa pylväässä on oma sisäänrakennettu nostomekanismi. Nostomekanismi perustuu pylvään sisälläolevaan, hahlossa liikkuvaan ketjunostimeen.

Maksimivesisyvyys pylväslaiturille on noin kaksi metriä korkean veden aikaan. Nyrkkisääntö pylvään pituutta valittaessa: Vesiyvyys korkean veden aikaan lisättynä 0,5 metrillä. Pylväitä löytyy eri mittaisina. (1,0 m / 1,5 m / 2,0 m / 2,5 m).

Esimerkkejä Lip-Lapin olemassa olevista päädyistä:
2 x 3 m pääty (Oloneuvos) 2 kpl pylväspari, kulmakiinnitys
2,4 x 4 m pääty (Iso-Oloneuvos) 2 kpl pylväspari, suorakiinnitys.
5 m pitkä kiinteä, suora tai T-mallinen laituri (Suorapääty tai Jokamies) 1 kpl pylväspari, kulmakiinnitys.

Huom. Pylväät myydään pareittain ja ne ovat tehtaalla jo kasattuina valmiina käyttöön. Pylväisiin kiinnität vain pohjatassut ja tietenkin pylväiden kiinnikkeet (kiristinrungot) laituriin. Myös kiristinrunkojen kiinnityspultit ja ohjeet tulevat paketin mukana.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832298172553-pylvasparit Tuoteosastot: , Avainsanat: , , , , , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä