Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FÖR DIN EGEN STRAND

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Lip-Lap Laituri Oy har tillverkat bryggor ända sedan år 1965. De har från början konstruerats med säker och beprövad teknik för att tåla tuffa förhållanden. Samma goda principer gäller än idag vid tillverkningen av våra moderna bryggor. 

Vårt bryggsortiment

Stolpbryggor

För en grund och flack strand hittar du en lämplig bryggmodell i vårt sortiment av stolpbryggor. Stolpbryggor används i huvudsak som bryggor för fritid och bad, de är trygga och stabila i alla väderförhållanden.

Plastpontonbryggor

En flytande plastpontonbrygga är en av de vanligaste typerna av bryggor, och den passar både som badbrygga och för allmänt bruk. På en plastpontonbrygga kan du uppleva den äkta atmosfären och närheten till vattnet.

Vattenskoterbrygga

Den praktiska vattenskoterbryggan passar för förtöjning och förvaring av vattenskotern. Du sparar både tid och besvär när du kör upp vattenskotern på vattenskoterbryggan i stället för på en trailer efter användningen.

Rörpontonbryggor

De hållbara och kostnadseffektiva rörpontonbryggorna är ett bra alternativ. Den metallförstärkta trästommen ger en stabil och hållbar konstruktion och den högre däckshöjden jämfört med plastbryggorna underlättar förtöjning av båtar.

Betongpontonbryggor

En betongpontonbrygga är en mångsidig, stabil och representativ universalbrygga. Av betongpontonelement kan man bygga bryggor av alla tänkbara former och storlekar.

Extra tillbehör

Med hjälp av olika tillbehör, som stegar, bänkar, bojar, säkerhetstillbehör, belysning och båtbommar kan du utforma din brygga helt efter dina egna behov.

Förankring

Flytbryggor kräver alltid förankring antingen med tyngder eller med rör.

Lip Lap Broschyr på Svenska

Broschyr

Hur får du din brygga?

En brygga som passar just din strand och dina behov och de anspråk som stranden ställer. Vi hjälper dig att förena dina idéer med de tekniskt möjliga lösningarna, och tillsammans skapar vi den bästa möjliga brygglösningen för just din strand. Lip-Lap finns nära dig i både Finland och Sverige!

Kontakta oss

Fastlandet

Lip-Lap Laituri Oy

Åbygränden 5, 01730 Vanda

Tel. (09) 276 4440

lip-lap@lip-lap.fi

Åland

Byggvaruhuset

Grindmattesvägen 1-3, 22100 Mariehamn

Tel. +358 18 28151  

Fredrik Karlsson 

fredrik.karlsson@byggvaruhuset.ax

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä