Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Muoviponttonipaketti M-220

Valmiiksi koostettu paketti laadukkaista Lip-Lap tarvikkeista Tee-Se-Itse -miehille. Tarvitset tämän paketin lisäksi vain puutavaran sekä ruuvit.

Paketti pitää sisällään 5 kpl M-220 ponttoneita ja E-saranat käyntisillan ja päätyosan yhdistämiseksi.

745,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Muoviponttonipaketti M-220

745,00 

Haluatko rakentaa laiturisi itse käyttäen laadukkaita Lip-Lap-osia? Tässä paketissa on 5 kpl M-220 ponttoneita sekä laiturin päädyn ja käyntisillan väliset saranat kiinnityspultteineen. Mukana on myös ohjeet peruslaituria varten. M-220 ponttonit ovat ilmatäytteisiä, jotka kiinnitetään runkoon ruuvaamalla. Saranat ovat valmistettu kuumasinkitystä teräksestä.

M-220 ponttoni on suunniteltu “kiilamaiseksi” eli sen toinen reuna on korkeampi. Ponttoni tulee kiinnittää laiturin alle siten, että korkea reuna tulee laiturin ulkoreunan suuntaan. Tällöin suurin kantavuus on nimenomaan laiturin reunalla, missä sitä tarvitaan eniten, että laituri tuntuu tukevalta. Täydellinen vaihtoehto, kun suunnitellaan pientä, mutta silti tukevaa laituria. Tätä ponttonia käytetään mm. 5 m käyntisilloissa sekä useiden Lip-Lap laiturimallien ponttoneina.

E-saranapaketti mahdollistaa erilevyisten elementtien yhdistämisen toisiinsa. Perinteisin esimerkki on yhdistää käyntisilta ja laiturin pääty. Tätä samaa saranaa käytetään lähes kaikissa Lip-Lapin muoviponttonilaitureissa. Tämä tuote soveltuu parhaiten käytettäväksi 150 mm korkean runkopuun kanssa.

Tekniset tiedot:
Ponttonit: 5 kpl M-220 ja ponttoneiden kiinnitysruuvit
Rakenne: Rotaatiovalettu MDPE-muovi, paksuus 5 mm, ilmatäytteinen
Kantavuus: 5 kpl M-220 ponttoni = 1100 kg
Saranapaketti: E-saranat, joilla liität kätevästi käyntisillan ja päädyn toisiinsa.

Huom. paketin mukana EI toimiteta puutarvikkeita. Kuvissa näkyvät mallit ovat esimerkkejä.

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä