Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Köysikaide

Tunnelmallinen köysikaide antaa laituri- tai terassikokonaisuudelle viimeistellyn ilmeen. Soveltuu eritoten kaarikäyntisiltojen kaiteeksi.

750,00 950,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Köysikaide

750,00 950,00 

Upea ja tunnelmallinen köysikaide antaa laituri- tai terassikokonaisuudelle viimeistellyn ilmeen. Soveltuu myös eritoten kaarikäyntisiltojen kaiteeksi. Tästä on hyvä ottaa tukea ja perheen pienimmät taas tietävät missä raja kulkee.

Köysikaide antaa laiturin vanhemmille käyttäjille tukea ja turvaa ja selkeyttää perheen pienimpiä varten mistä laiturin laita alkaa, jos se leikin tiimellyksessä sattuu unohtumaan.

Kaiteet ovat valmistettu painekyllästetystä puusta, köysi on synteettistä hamppuköyttä jonka paksuus on n. 40 mm. Yksityiskohtina kaiteessa köyden lukitsevat RST-köysipäätteet ja -välikappaleet. Kaiteet kiinnitetään laituriin yleensä läpipultein. Kaiteen korkeus on 81 cm ja sitä on saatavilla kahta eri peruspituutta, 5 m ja 6 m. Muita pituuksia kysy suoraan toimistoltamme tai paikallisilta jälleenmyyjiltämme.

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 5 m tai 6 m
Korkeus: 81 cm
Materiaali: Painekyllästettu puu
Kiinnitys: Läpipultein

Suuren kokonsa vuoksi tämä tuote on vain noudettavissa Vantaan tehtaalta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832100909193-koysikaide Tuoteosastot: , Avainsanat: ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä