Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Teräsjousi 10 mm

Jousella minimoit tai poistat kokonaan rantakettinkeihin kohdistuvat nykäykset, jolloin kettinkien kiinnityspisteet ovat pitkäikäisempiä.

50,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Teräsjousi 10 mm

50,00 

Teräsjousi betoniponttoni- ja putkiponttonilaitureiden ranta-ankkurointia varten.

Käytetään yleensä 13 mm, 16 mm ja 20 mm kettinkien kanssa. Jousi pehmentää rantaan päin menevien kettinkien aalloista johtuvia nykäyksiä. Yleensä näitä tarvitaan 1 tai 2 kpl riippuen siitä, miten ranta-ankkurointi on toteutettu.

Älä katkaise kettinkiä ja laita jousta suoraan näiden välille. Tee kettingistä “pussi”, jolloin suurimpien voimien alla kettinki ottaa ensin vastaan eikä jousi venähdä poikki.

Tekniset tiedot:
Materiaali: Teräs
Halkaisija: 10 mm
Paino: 5,5 kg

Lisätiedot

Paino 5,5 kg (kilogramma)
Tuotenumero: LT000592 Tuoteosastot: , Avainsanat: ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä