Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Putkiankkurointipari

Putkiankkurointi on yleisin ankkurointitapa kelluvia laitureita varten. Ankkurointiputkia löytyy eri pituisina.

Putkiankkurointipari pitää sisällään 2 putkea, 2 kasettilenkkiä ja 2 suojahattua, eli ns. koko setin.

Pieniin laitureihin riittää yleensä yksi putkiankkurointipari, isot laiturit ja tuuliset rannat vaativat yleensä putkiankkuroinnin kahdella parilla.

160,00 385,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Putkiankkurointipari

160,00 385,00 

Putkiankkurointipareilla voit ankkuroida helposti kelluvat ponttonilaiturit. Pieniin laitureihin riittää yksi putkiankkurointipari ja isompiin laitureihin tulee usein kaksi tai jopa useampi putkiankkurointipari. Putket ovat helppo juntata pohjaan.

Putkiankkurointi soveltuu parhaiten rauhallisiin järviin tai lampiin, joissa pohja on hiekkaa tai mutaa. Putkiankkuroinnille sopiva veden syvyys on maksimissaan noin 2-4 metriä. Putkiankkuroinnissa laiturin runkoon kiinnitetään kasettilenkit, joiden läpi ankkuriputket juntataan pohjaan. Putkiankkurointi ei sovi kivikkoisiin tai kalliopohjiin.

Käyntisillan rantapäätä ei erikseen kiinnitetä tai ankkuroida, koska veden korkeuden vaihdellessa käyntisillan liikkumiselle on jätettävä pieni vara. Avattava kasettilenkki helpottaa putkien irroittamista pohjasta, jos laituri tarvitsee nostaa talveksi rannalle. Jos pohja on tiukkaa savea voi putkien nostossa käyttää apuvälineenä meiltä löytyvää ankkuriputken nostinta.

Valitse putkien pituus valikosta vesisyvyyden mukaan.

Sisältää:
Putket: 2kpl, kuumasinkittyä terästä, halkaisija 48 mm.
Kasettilenkit: 2 kpl sisältäen kiinnityspultit.
Suojahatut: 2 kpl, jotka tulevat ankkuriputkien päähän viimeistelemään kokonaisuuden.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832296697993-putkiankkurointipari Tuoteosastot: , Avainsanat: , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä