Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Modulilaituri

Modulilaituri on erittäin suosittu laiturimalli sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Tukevat ja kantavat ponttonit.

Kysy tarjous rantaasi asennettuna tai tilaa verkkokaupasta ja asenna itse

Tilaa verkkokaupasta ja asenna itse. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen. Sinun tarvitsee vain liittää elementit yhteen ja asentaa laituri paikoilleen.

 • Toimitus tontille nosturiautolla.
 • Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.
 • Toimitushinnan alueellesi näet kassalla lisättyäsi toimitusosoitteen.
 • Varaudu olemaan paikalla vastaanottamassa lähetystä.
 • Valitse oikealla sijaitsevasta alasvetovalikosta ankkurointipaketti.

 

Kelluvat laiturit tulee aina ankkuroida – ankkurointitapaan vaikuttaa laiturin käyttötarkoitus ja olosuhteet. Voit valita Modulilaituriin sopivan ankkurointipaketin rannan syvyyden perusteella:

 • 240kg (6x40kg) painoankkurointi sopii 0-2 metrin syvyyteen (10 metrin kettingillä) mukana tulee sekä kovaan että pehmeään pohjaan sopivat rantakiinnikkeet
 • 240kg (6x40kg) painoankkurointi sopii 2-4 metrin syvyyteen (15 metrin kettingillä) mukana tulee sekä kovaan että pehmeään pohjaan sopivat rantakiinnikkeet

 

Tilaa samaan kuljetukseen myös muut laituritarvikkeet: uimaportaat ja penkki ovat erittäin suosittuja lisävarusteita tälle laiturille. Kuljetuspyörät ja nostokoukut helpottavat laiturin asentamista ja talviteloille laittamista huomattavasti.

HUOM! Suuren kysynnän vuoksi tämän tuotteen toimitusaika on nyt poikkeuksellisesti noin 8 viikkoa. Voit tilata tuotteen ja se toimitetaan heti, kun mahdollista.

Alk. 1995,00 2696,00 
07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.
Toimitusaika:
Noudettuna 5-7 pv
Rahdilla 10–14 pv

Tarvitsetko asennuksen tai lisävarusteita?

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

TOIMITUSTAVAT

Modulilaituri on tukeva ja kantava pitkien, matalien sekä leveiden sivuponttonien ansiosta. Haastavassakin rannassa jopa yksi ihminen voi asentaa ja nostaa ylös tämän modulirakenteiden laiturin. Laiturin kokoaminen ja talveksi ylös nostaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Modulilaiturin pääty koostuu neljästä osasta. Kaksi ponttonia ja kaksi valmiiksi koottua irroitettavaa kansielementtiä. Nämä tekevät laiturista todella helpon käsitellä. Modulilaituri on matalan kansikorkeutensa vuoksi hyvä uimalaituri. Leveät ponttonit, jotka tulevat laiturin kannen reunan ylitse tekevät laiturista todella tukevan. Älä anna koon hämätä. Soveltuu erinomaisesti myös rantoihin, joihin pääsy on muuten maaston vuoksi hankalaa. Kevyitä kansielementtejä ja ponttoneita on helppo käsitellä.

Modulilaituri koostuu käyntisillasta ja päätyosasta, jotka ovat yhdistetty toisiinsa kätevillä E-saranoilla. Ponttoneina käyntisillassa on 1 kpl M-100 ja itse päätyosassa on 2 kpl Moduliponttonia. Tämän laiturin päätyosan puuelementit toimitetaan valmiiksi koottuina ja käyntisilta kokonaan valmiiksi koottuna.

Huomioithan, että kelluvat laiturit ovat yleensä kiinnitettävä tai ankkuroitava rantaan. Tämä tuote ei sisällä ankkurointia vaan se valitaan aina erikseen ottaen huomioon laiturin sijainnin olosuhteet sekä käyttötarkoitus. Normaalisti ankkurointivaihtoehtoja on kaksi: Putkiankkurointi tai painoankkurointi.

Putkiankkurointi soveltuu parhaiten rauhallisiin järviin tai lampiin, joissa pohja on hiekkaa tai mutaa, sekä laitureihin, joihin ei kiinnitetä venettä.
Painoankkurointi soveltuu parhaiten tuulisempiin järviin ja merenrantoihin sekä laitureihin, joihin kiinnitetään vene.

Älä myöskään unohda tukevia alumiinisia uimaportaita tai muita lisävarusteita kuten veneenkiinnitystarvikkeitapenkkejä tai pöytiä.

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 516 cm (pääty 220 cm ja käyntisilta 296 cm)
Päädyn koko: 275 x 220 cm
Käyntisillan leveys: 112 cm
Pinta-ala: 9,3 m2 (käyntisilta 3,3 m2 ja pääty 6,0 m2)
Paino: n. 220 kg (pääty n. 150 kg (4:ssä osassa) ja käyntisilta n. 70 kg)
Kantavuus: 800 kg (pääty 700 kg (2 kpl Moduli-ponttonia) ja käyntisilta 100 kg (1 kpl M-100)
Kansikorkeus: n. 20-25 cm

Modulirakenne: kaksi ponttonia ja kansielementtiä sekä käyntisilta
Lisäpituutta välielementillä. Lisää oleskelutilaa tuplapäädyllä
Puurunko A-luokan painekyllästettyä 38 x 75 mm sahattua mäntyä, laatuluokka V
Puukansi AB-luokan painekyllästettyä 21 x 95 mm höylättyä mäntyä
Puuosat valittavissa perinteisen vihertävänä tai modernin ruskeana
Liitososat kuumasinkittyä terästä

Kuvien mallit saattavat olla sävytettyjä tai lisävarusteltuja.

Kysy asennusta

Haluaisitko laiturisi helppona avaimet käteen pakettina? Lähetä yhteystietosi, niin annamme tarjouksen asennuksesta.

LIP-LAP MUOVIPONTTONILAITURIT VIDEO

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

USEIN KYSYTTYÄ MUOVIPONTTONILAITUREISTA:

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Meillä on kolme erilaista ponttonivaihtoehtoa. M-100 ponttonin kantavuus on 100kg, ja se on styroksitäytteinen. M-220 ponttoni on ilmatäytteinen ja hieman kolmiomaisen muotonsa ansiosta parempi kelluntaominaisuuksiltaan, ponttonin kantavuus on 220kg. P-4450 ponttoni on perinteinen muoviputkiponttoni, jonka kantavuus on 510kg ja pituus 4,5 metriä. Laiturin koko ja käyttötarkoitus määrittää mitä ponttonia milloinkin käytetään.

Jos kelluvaa laituria kuormitetaan epätasaisesti, se saattaa kellua vinossa. Tähän voi olla syynä mm. 

 • Kaide tai penkki vain toisella puolella laituria.
 • Ankkurointikettingit eivät ole tasapainossa (kettingit vetävät laituria alaspäin ja toisen puolen kettinki saattaa olla kireämmällä).
 • Uusi laituri saattaa olla märkä (puutavaran kuivuminen vaikuttaa tasapainoon).
 • Laituria voi tasapainottaa laittamalla betonipainon, pihalaatan tms. ponttonin päälle.

Laiturin valinta riippuu paljon minkä kokoinen – ja mallinen vene on kyseessä. Suurimmassa osassa malleistamme laiturin kansikorkeus on n. 25-30 cm. Mika-laituri on saatavilla myös korotettuna versiona, jolloin kansikorkeus on n. 40-45 cm ja on mukava jo isommille veneille.

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä