Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Moduliponttoni

Lip-Lapin moduliponttoni. Leveän pohjan ja laiturin reunojen yli ulottuva ponttoni takaa, että pienikin laituri voi olla tukeva.

Mikäli modulilaiturinne ponttoni on vaurioitunut esimerkiksi jäiden seurauksena, saat tästä ostettua ponttonin kätevästi varaosana.

HUOM! Suuren kysynnän vuoksi tämän tuotteen toimitusaika on nyt poikkeuksellisesti noin 8 viikkoa. Voit tilata tuotteen ja se toimitetaan heti, kun mahdollista.

420,00 426,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Moduliponttoni

420,00 426,00 

Moduliponttoni on suunniteltu helpottamaan pienempien laitureiden käsittelyä, kun laituri otetaan talveksi ylös vedestä. Ponttonissa on urat, joihin runkopuut saadaan asetettua, kuten Lego-palikat. Ponttoni tulee kiinnittää laiturin alle siten, että sen ponttonit tulevat laiturin ulkoreunoille. Tällöin suurin kantavuus on nimenomaan laiturin reunalla, missä sitä tarvitaan eniten, että laituri tuntuu tukevalta. Täydellinen vaihtoehto, kun suunnitellaan pientä, mutta tukevaa laituria, joka on helppo nostaa talveksi ylös vedestä. Ponttoni on 220 cm pitkä, eli laiturin pituus tulee olla tuo sama. Tätä ponttonia käytetään Lip-Lapin Modulilaiturin ponttoneina.

Tekniset tiedot:
Rakenne: Rotaatiovalettu MDPE-muovi, paksuus 5 mm, ilmatäytteinen
Mitat: 220 x 72 x 35 cm
Kantavuus: 350 kg
Paino: 30 kg

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832112181385-muoviponttoni-moduli Tuoteosastot: , Avainsanat: , , , , , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä