Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Avannon sulanapitojärjestelmä

Nyt helppoutta talviuinti harrastukseen! Laadukkaalla Suomessa valmistetulla avannon sulanapitojärjestelmällä pidät avannot auki kovallakin pakkasella niin järvellä kuin merellä. Kokonaisuus on helposti asennettava, energiaystävällinen ja turvallinen käyttää.

Kaikki tarvittava löytyy yhdestä laatikosta, SulaBoxista! Suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu turvallinen ja helppokäyttöinen sulanapitojärjestelmä. Ei enää jään sahausta ja jatkuvaa uppopumppujen kanssa säätämistä. Tämän järjestelmän tehokkuus perustuu ilman pumppaukseen jolloin ilma johdetaan letkua pitkin vesistön pohjalle asetettuun ilmastinlautaseen. Ilmastimessa pumpattu ilma hajoaa pieniksi kupliksi, jotka nostattavat syvällä pohjan tasolla olevaa lämpimämpää vettä kohti pintaa samalla pitäen veden liikkessä ja n. 3 x 3 m avantoalueen sulana kovillakin pakkasilla.

Järjestelmän käyttö ja avantouinti on turvallista, sillä veteen ei johdeta sähköjohtoja vaan energiatehokas pumppu sijaitsee suojattuna rannalla tai laiturilla sille suunnitellussa thermolaatikossa. Talvikauden ulkopuolella thermolaatikko toimii samalla järjestelmän säilytys- ja kuljetuslaatikkona.

SulaBoxin ilmapumppu vie erittäin vähän sähköä verrattuna perinteisiin sulanapitomenetelmiin jossa uppopomppu saattaa kuluttaa jopa 400-1000W! Sulaboxin ilmapumpun 55W kulutus (vähemmän kuin hehkulamppu) on muihin menetelmiin verrattuna erittäin vähäistä. Ilmapumppu on lisäksi hiljainen (35-40dB) ja lähes huoltovapaa (huoltoväli n. 15 000 käyttötuntia). Järjestelmän toimintavarmuus on hyvä, sillä letkussa kulkeva ilma ei jäädy ja virtakatkojenkin aikana ilmastinlautasen mekanismi varmistaa sen, että vettä ei pääse järjestelmään.

Huom. Syviin rantoihin tai kohteisiin joissa pohjanlaatu on pehmeämpää / mutaista suositellaan korkeussäädöllistä (20-150 cm) mallia jossa isompi betonipaino.

800,00 865,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Avannon sulanapitojärjestelmä

800,00 865,00 

 

Asennus on helppoa ja suoraviivaista. Siirrä ilmastinlautanen letkuineen pois laatikosta ja liitä letku thermolaatikon läpiviennistä pumppuun. Tee jäähän n. 40 cm avanto ja laske ilmastinlautanen painoineen pohjalle. Kytke virta pumpulle sekä sulje thermolaatikon kansi. Anna pumpun käydä ja siirry odottamaan avannon muodostumista. Myöhemmin voit jaksottaa pumpun käyntiä perinteisellä erikseen hankittavalla ajastimella.

Mikäli sulanapidettävää aluetta halutaan isommaksi on järjestelmä helposti laajennettavissa tehokkaammalla pumpulla ja lisäämällä useamman ilmalautasen.

Tekniset tiedot:

 • EPP Thermolaatikossa läpiviennit letkulle ja ilmanotolle (60 x 40 x 30 cm)
 • Sulanapitoalue n. 3 x 3 m kovillakin pakkasilla
 • Ilmapumpun jännite: 230V
 • Ilmapumpun kulutus: 55 W
 • Ilmapumpun tuotto: 60 L / min
 • Ilmapumpun paine: 120 mbar
 • Sähköjohto: 1,6 m pistotulppa
 • Ilmaletku n. 10 m (sisähalkaisija 19 mm) (letkun väri voi poiketa tuote kuvista)
 • Ilmastinlautanen varustettu valmiilla liitännöillä
 • Nostinnarullinen betonipaino 5 kg ilmastinlautasta varten
 • Käyttö- ja asennusohjeet

 

Pumpulla ja ilmastinlautasella kahden vuoden takuu, kun tuote on asennettu ja käytetään mukana toimitettavan ohjeen mukaisesti.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 7586496512159-avannon-sulanapitojarjestelma Tuoteosastot: , , , , Avainsanat: , , , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä