Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kuljetuspyörä

Kuljetuspyörä on suunniteltu helpottamaan laiturin siirtoa esimerkiksi syksyllä, kun laituri pitää saada pois vedestä talvelta turvaan.

Kuljetuspyörät kiristetään laiturielementin tai käyntisillan molemmin puolin, jolloin laiturin pystyy työntämään tai vetämään ylös rannalle. Apuna voidaan käyttää myös vinssiä, taljaa tai vaikka mönkijää.

Uudistetussa kuljetuspyörässä on leveä ja 400 mm halkaisijaltaan oleva ilmatäytteinen kumirengas. Rengas mukautuu hyvin erilaisiin rantoihin, jolloin laituria on entistä kevyempi ja helpompi liikutella.

Huom. Kuljetuspyöriä tarvitaan vähintään 2 kpl, jotta laiturin liikuttelu onnistuu.

215,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Kuljetuspyörä

215,00 

Kuljetuspyörä voidaan kiinnittää lähes minkälaiseen laituriin tahansa. Laiturin runkopuun alapinnasta korkeus laiturin alimpaan kohtaan (ponttonin alareuna) voi olla n. 50 cm. Laiturin runkorakenteen korkeus voi olla jopa 200 mm. Esimerkiksi 173 mm runkopuu + 28 mm kansilauta. Kuljetuspyörän suuntaa voi myös muuttaa irroittamalla akselin ja asentamalla sen uudestaan toiseen akselin kiinnitysreikään.

Tekniset tiedot:
Kuljetuspyörän runko: Kuumasinkittyä terästä
Kuljetuspyörän rengas: Muovivanne, ilmatäytteinen rengas, halkaisija 400 mm
Laiturin maksimi korkeus: Laiturin korkeus runkopuun alapinnasta laiturin alimpaan kohtaan n. 50 cm
Runkopuun maksimi korkeus: 200 mm (=runkopuu + kansilauta)
Akselin suunta: Käännettävissä
Paino: 8 kg

Lisätiedot

Paino 8 kg (kilogramma)

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä