Toimitustavat

Meiltä saat laiturin haluamallasi toimitustavalla. Valmiiden laitureiden lisäksi tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja myös omatoimisille.

Valmiiksi asennettu laituri
+

Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat. Laiturit toimitetaan vaikka saareen.
Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat.


Laiturit toimitetaan vaikka saareen. Osia käsitellään huolellisesti ja ympäristö pidetään siistinä. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys asennuksen työn osuudesta. Anna meidän huolehtia laiturin asennuksesta ja pääset suoraan nauttimaan kesästä uudella laiturillasi!


Saat valmiiksi asennettuna halutessasi kaikki laiturimallimme.


Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön kätevästi tarjouspyyntölomakkeella.Oma suunnitelma ja paikallinen palvelu

Sinulla on paras käsitys rannastasi ja millaiseen käyttöön haluat unelmiesi laiturin. Me olemme mielellämme mukana suunnittelussa jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.


Lähin laituriasiantuntijamme on palveluksessasi, ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan laiturityypin tai suunnittelemaan täysin räätälöidyn ratkaisun. 


Suunnitteluvaiheessa kartoitetaan tarkasti laiturin sijainti, pohjan maaperä, veden syvyysvaihtelut ja sääolosuhteet. Myös käyttötarkoitukset vaikuttavat valintaan: haetaanko laiturilta vettä, hypitäänkö siitä uimaan tai toimiiko se parkkina veneelle. Näiden vastausten pohjalta pystymme suosittelemaan rantaasi sopivaa laituria, joka on turvallinen, tukeva ja kestää aikaa.Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on valtion- tai kunnallisverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotona teetetyistä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Laitureiden asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Tarkista voimassa olevat verottavan kotitalousvähennysohjeet ja hakumenettely verottajan sivuilta.

Valmiiksi koottu laituripaketti
+

Yleisin toimitustapamme on valmis laituripaketti. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen.Yleisin toimitustapamme on valmis laituripaketti. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen. Sinun tarvitsee vain liittää elementit yhteen ja asentaa laituri paikoilleen.Toimitus

Valmislaituripaketin voi noutaa rahtivapaasti Vantaan tehtaaltamme. Paketin voi myös noutaa rahtimaksua vastaan paikalliselta jälleenmyyjältä tai voit tilata toimituksen suoraan pihallesi. Rahtihinta vaihtelee laiturimallien mukaan. Varaudu olemaan paikalla vastaanottamassa lähetystä, ja jos kyseessä kuorma-autorahti, myös purkamaan lähteys.


Saat valmiiksi koottuna kaikki pylväslaiturimme ja muoviponttonilaiturimallimme.


Kokoa Laiturisi itse
+

Haluatko päästä helpommalla ja saada laiturisi täydellisenä kokoa se itse -toimituksena?


Tarvitset kokoamiseen vain perustyökalut. Itse koottavat paketit tilataan aina verkkokaupastamme ja kuljetetaan tarvittaessa tilaajalle rahdilla.Kaikki osat sisältävä toimituspaketti


Täydellisestä kokoa se itse -toimituksesta löytyvät määrämittaan katkotut puuosat, ruuvit, pultit, mutterit sekä muoviponttonit tai säädettävät pylväät riippuen valitusta laiturimallista. Ohjeita seuraamalla laituri valmistuu hetkessä. Tarvitset vain perustyökalut.


Huom. Kaikki osat sisältävä toimituspaketti. Kiinteä rahtikulu vain 150€. Tuotteet vain verkkokaupastamme.


Rakenna laiturisi itse
+

Haluatko suunnitella ja rakentaa laiturisi itse, mutta sinulta puuttuvat laadukkaat osat? Lip-Lapin valikoimista löydät erilaisia vaihtoehtoja oman laiturisi toteuttamiseen.Valmiit paketit


Olemme koostaneet omatoimirakentajille valmiiksi muutaman erilaisen laituripaketin, joista löydät muoviponttonit ja saranat oman laiturisi rakentamiseksi. Lisäksi tarvitset puutavaran ja ruuvit sekä ankkuroinnin.


Huom. Tuotteet vain verkkokaupastamme.


Tarvikkeet


Tarjoamme myös pelkkiä tarvikkeita, joista suosituimpia ovat alkuperäiset säädettävät Lip-Lap -alumiinipylväät.


TARJOUSPYYNTÖ ()

Ei voi ladata muotoa

Kiitos ajastasi ja vastauksista! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.