Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Venepuomit 7 m

Venepuomi 7 m soveltuu keskikokoisten veneiden helppoon, turvalliseen ja nopeaan kiinnitykseen.

825,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Venepuomit 7 m

825,00 

Venepuomi 7 m on suunniteltu pienempien veneiden helppoon, turvalliseen ja nopeaan kiinnitykseen. Puomien runko on kuumasinkittyä terästä ja kellukkeet rotaatiovalettua MDPE-muovia EPS 80-90 -sisuksella.

Nyt voit varustaa oman laiturisi myös venepuomeilla. Pääasiassa venepuomeja käytetään pienvenesatamissa, mutta nykyään ne ovat yleistyneet myös mökkirannoissa kun laitureiden koot ovat kasvaneet. Venepuomiin on turvallista ja helppoa kiinnittää vene.

Venepuomeja on saatavilla myös eri mittaisina sekä niihin on saatavilla venerenkaita ja pollareita venekiinnitystä varten. Kaikki venepuomit ovat kuitenkin varustettu ulkopäähän tulevalla törmäyssuojalla jossa on lisäksi lenkki venenkiinnitystä varten. Saatavilla on myös kolmiopuutasoja venepuomin alkupäähän jotka lisäävät puomin käyttömukavuutta esim. lastatessa tavaraa veneeseen. Vaihtoehtona on lisäksi päätypuomeja joilla säästät tilaa laiturin päädyissä. Kaikki puomit kiinnitetään laituriin saranoilla, 5 m puomien saranat kiinnitetään saranan kyljestä läpipulteilla ja 6-8 m puomien saranat kiinnitetään kyljestä läpipulteilla sekä lisäksi saranan päältä kansiruuveilla.

Viereisistä alasvetovalikoista voit valita venepuomin mallin ja/tai kellukkeiden koon sekä haluatko venepuomin mukana kiinnityssarjan(saranat).

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 700 m
Laituriin tuleven pään leveys: 125 cm
Puomin rungon leveys: 10 cm
Kelluke: 2 kpl 75 l
Kellukkeen väri: Punainen
Puomin runko: Kuumasinkittyä terästä
Puomin saranat: Kuumasinkittyä terästä
Paino: n. 160 kg

Kuljetuksen mittatiedot:
Korkeus: 50 cm
Leveys: 125 cm
Pituus: 700 cm
Paino: n. 160 kg
Kuljetuksen helpottamiseksi tuote toimiteteen irto-osina. Tätä tuotetta pitää olla toimitushetkellä vastaanottamassa 2 henkilöä.

Kuvien mallit saattavat olla sävytettyjä tai lisävarusteltuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832003981449-venepuomit-7m Tuoteosastot: , Avainsanat: , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä