Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Muoviponttonipaketti M-100

Valmiiksi koostettu paketti laadukkaista Lip-Lap tarvikkeista Tee-Se-Itse -miehille. Tarvitset tämän paketin lisäksi vain puutavaran sekä ruuvit.

Paketti pitää sisällään 5 kpl M-100 ponttoneita ja E-saranat käyntisillan ja päätyosan yhdistämiseksi.

545,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Muoviponttonipaketti M-100

545,00 

Haluatko rakentaa laiturisi itse käyttäen laadukkaita Lip-Lap-osia? Tässä paketissa on 5 kpl M-100 ponttoneita sekä laiturin päädyn ja käyntisillan väliset saranat kiinnityspultteineen. Mukana on myös ohjeet peruslaituria varten. M-100 ponttonit ovat styrox-täytteisiä jotka kiinnitetään runkoon ruuvaamalla. Saranat ovat valmistettu kuumasinkitystä teräksestä.

M-100 ponttoni on Lip-Lapin muoviponttoneista pienin. Sitä käytetään mm. 3 m ja 4 m käyntisilloissa. Itse ponttoni koostuu 3 osasta, kannesta, sisuksesta ja kuoresta / ammeesta. Suosittu ponttonimalli kevyiden laitureiden alle.

E-saranapaketti mahdollistaa erilevyisten elementtien yhdistämisen toisiinsa. Perinteisin esimerkki on yhdistää käyntisilta ja laiturin pääty. Tätä samaa saranaa käytetään lähes kaikissa Lip-Lapin muoviponttonilaitureissa. Tämä tuote soveltuu parhaiten käytettäväksi 150 mm korkean runkopuun kanssa.

Tekniset tiedot:
Ponttonit: 5 kpl M-100 ja ponttoneiden kiinnitysruuvit
Ponttonin materiaali: HDPE-muovi(kuori) ja EPS 100 (sisus)
Kantavuus: 5 kpl M-100 ponttoni = 500 kg
Saranapaketti: E-saranat, joilla liität kätevästi käyntisillan ja päädyn toisiinsa.

Huom. paketin mukana EI toimiteta puutarvikkeita. Kuvissa näkyvät mallit ovat esimerkkejä.

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä