Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lip-Lap pylvään nostinmekanismi

Lip-Lap pylvään nostinmekanismi. Tämä on uusi ja parannettu nostinmekanismi, jossa on RST-ketju. Sopii kaikkiin Lip-Lap säädettäviin pylväsprofiileihin. Myös pylväisiin, joissa on vanhanmallinen kuumasinkitty kettinki.

Tällä nostinmekanismilla päivität vanhan pylvään mekanismin uudenmalliseksi. Pylvään profiili on pysynyt samana kaikissa pylväissä, joten pystyt helposti vaihtamaan nostinmekanismin helposti uuteen. Nostinmekanismi päivittyi kaudelle 2016. Tämä toimii paremmin ja herkemmin kuin vanhanmallisella kettingillä.

Varmista vain minkä mittaiset vanhat pylvääsi ovat ja valitse oikealla olevasta valikosta sinulle sopiva pituus. Näin saat uuden ja toimivan nostinmekanismin vanhaan pylväslaituriisi!

150,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Lip-Lap pylvään nostinmekanismi

150,00 

Kuinka mekanismi vaihdetaan?

Irroita pylväät laiturista. Voit jättää puuosat kellumaan esim. uittokellukkeiden varaan. Irroita pylvään yläpäästä 6 x 90 mm RST-pultti (nro. 6) joka lukitsee nostinmekanismin paikoilleen. Tämän jälkeen voit nostaa vanhan nostinmekanismin pois profiilista. Aseta uusi nostinmekanismi paikoilleen ja kiinnitä 6 x 90 mm pultti takaisin paikoilleen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero: 4832105398409-lip-lap-pylvaan-nostinmekanismi Tuoteosastot: , Avainsanat: , , , , , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä