Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kiristinrunko (23)

Kiristinrunko on yksi kolmesta Lip-Lap pylvään alumiinikiristimen osasta. Kiristinrunko on nimensä mukaisesti alumiinikiristimen runko-osa. Runko kiinnittyy pulteilla sekä laituriin, mutta myös kulmakiinnityksessä sekä ulkopuolen että sisäpuolen tukilevyihin.

Lip-Lap alumiinikiristimet myydään aina kokonaisuutena, mutta tätä kiristimen osaa saa myös varaosana. Mikäli tarvitset tämän tuotteen varaosana, muista ostaa samalla putkisokkia (29), joilla kiristinrungon saa liitettyä kiristinsaranaan.

Pylväslaiturin varaosa nro. 23

70,00 

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Kiristinrunko (23)

70,00 

Materiaali: merivedenkestävä alumiini

 

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Tuotenumero: LT000875 Tuoteosastot: , Avainsanat: , , , , ,

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä