Lisää hakutuloksia...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jettilaituri

Turvallisin säilytyspaikka jetillesi. Jettilaiturin päältä on jetti helppo ottaa ajoon ja parkkeerata ajon loputtua.

Valitse oikealla olevasta alasvetovalikosta otatko jettilaiturisi kiinnityssarjalla vai ilman. Lip-Lap suosittelee ostamaan kiinnityssarjan samalla, niin kokonaisuus on varmasti toimiva.

Pidempiä jettejä varten voit jatkaa jettilaituria pidemmäksi yhdellä perusosalla. Tällöin laiturin pituudeksi saadaan yli 4 metriä.

Vilkaise myös sivun alaosassa sijaitsevat oheistuotteet: törmäyssuoja vesijetille on lähes pakollinen, mikäli jettilaituri tulee poikittain kiinni isompaan laituriin. Jettilaituria on saatavilla myös tuplana, eli mikäli käytössäsi on kaksi jettiä, tai kaveritkin haluavat parkkeerata jettinsä mökillänne, kannattaa valita tuplajettilaituri.

Alk. 1795,00 2575,00 
07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Markkinoiden kattavin
verkkomaksupalvelu.
Lue lisää

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

TOIMITUSTAVAT

Se alkuperäinen jettilaituri. Helppo kuljettaa ja käsitellä, koska jettilaituri koostuu osista. Ei kiinni jämähtäviä rullia tai muita rikkoutuvia osia. Jettilaiturimme soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa.

Yhden jetin laituri koostuu ajoluiskasta, kahdesta perusosasta, jotka ovat rotaatiovalettua MDPE-muovia, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista liitososista. Voidaan asentaa “päälaituriin” nähden joko pitkittäin tai poikittain. Jettilaituri soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa. Isompien jettien kanssa laituri suositellaan asennettavaksi kiinni kapeasta päädystä. Jettilaituria pystytään myös jatkamaan pidemmäksi yhden ylimääräisen perusosan avulla.

Tarvitsetko kiinnityssarjan? Sama kiinnityssarja (kahdella putkella) sopii ja riittää myös tuplajettilaituriin.

Kun jettilaituri kiinnitetään kapeasta päädystä, kiinnikkeitä kiinnikkeiden etäisyys toisistaan leveimmältä kohdalta n. 165 cm. Esim. puomeilla varustetussa venesatamassa, venepuomien kiinnikkeiden/saranoiden väliin jäävä tila on laiturissa oltava vähintään 165 cm.

Tekniset tiedot:
Pituus: 3,50 m, pidennettynä yli 4 metriä.
Leveys: 1,63 m
Korkeus: 27 cm
Kantavuus n. 1000 kg
Paino: n. 120 kg

Voidaan asentaa pitkittäin tai poikittain
Voidaan asentaa 2 tai useampi lava rinnakkain
3-osainen: 2 perusosaa, 1 ajoluiska
Rotaatiovalettua polyeteeniä (MDPE)

Kiinnityssarja sisältää:
– 8 kpl kansiruuvi HDG 10 x 100 mm (torahampaan kiinnitys)
– 2 kpl torahammas (kiinnitysosa laituriin)
– 2 kpl metalliputki, muovipäällysteinen, suojahatulla
– 2 kpl pultti 10 x 80 mm + nyloc mutterit (putken kiinnitys)

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

Perus, Pidennetty

Tuotenumero: 4832094945417-jettilaituri Tuoteosasto: Avainsanat: , , , , ,

Kysy asennusta

Haluaisitko laiturisi helppona avaimet käteen pakettina? Lähetä yhteystietosi, niin annamme tarjouksen asennuksesta.

JETTILAITURI VIDEO

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

USEIN KYSYTTYÄ JETTILAITURISTA:

07142B2C-077D-4350-87EA-4177066FE3CACreated with sketchtool.

Jettilaituri toimitetaan kätevästi osissa; 3 ponttoniosaa ja liitososat. Osat painavat yhteensä noin 120 kiloa ja ne mahtuvat esimerkiksi pakettiautoon tai peräkärryyn. Tuplajettilaituri kootaan kahdesta jettilaiturista lisättynä tuplajettilaiturin liitososilla, eli tuplajettilaiturin osat painavat yhteensä noin 250 kiloa. Rahditettuna laituri mahtuu yhdelle Eurolavalle.

Jettilaituri kiinnitetään isompaan laituriin, jonka kautta kulku jettilaiturille tapahtuu. Jettilaituri voidaan kiinnittää kelluvaan tai kiinteään laituriin. Laiturin on oltava riittävän tukeva, vakaa ja kunnolla ankkuroitu paikoilleen, jotta se jaksaa pitää myös jetin ja jettilaiturin paikoillaan. Monet kookkaammat mökkilaiturit täyttävät tämän vaatimuksen, samoin pienvenesatamat. Isomman kelluvan laiturin kansikorkeus pitää olla minimissään 40 cm, jotta jettilaituri mahtuu isomman laiturin kylkeen kiinnitetyn putkikiinnikkeen alle kellumaan. Suositeltava kansikorkeus on 50-55 cm.

Asennuksessa kiinteään laituriin pitää ottaa huomioon vedenkorkeuden vaihtelu. Jettilaiturin pitää päästä liikkumaan ylös ja alas vedenvaihteluiden mukaan. Kiinteän laiturin kansikorkeus vedenpintaan nähden vaihtelee, ja samoin sen kylkeen kiinnitetyn putkikiinnikkeen. Pitää siis varmistaa, että veden noustessa jettilaituri ei pääse nousemaan kiinni putkikiinnikeeseen, ja toisaalta veden laskiessa, ettei ankkuriputket pääse luiskahtamaan pois jettilaiturin kulmissa olevista rei’istä.

Jettilaiturin kantavuus on noin 1000 kiloa. Koottuna jettilaituri painaa noin 120 kiloa.

Tämä riippuu tietysti henkilöstä, mutta myös jetin painosta. Laiturin kantavuus riittää kaikkein isoimmillekin jettimalleille, mutta mukavinta sen käyttö on kevyempien jettien kanssa. Näitä painavimpia malleja lukuunottamatta jettilaiturin käyttö sujuu hyvin. Jos tuntuu, että jetti ei heti liikahda, kannattaa vähän nostaa keulasta toisella kädellä ja työntää samalla ohjaustangosta. Jos jetti on seissyt pitkään laiturilla käyttämättömänä, veden heittäminen jetinpohjan ja laiturin väliin auttaa.

Suosittelemme kiinnityssarjan käyttämistä, jotta jettilaituri saadaan kiinnitettyä tukevasti ja se on turvallinen käyttää.

Törmäyslista suojaa vesijetin keulaa, jos vesijetti ajetaan laituriin liian kovalla vauhdilla. Törmäyslista on valmistettu muovista ja se on ilmatäytteinen.

KESÄMUISTOJA VUODESTA 1965

Lip-Lap Laituri Oy on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Kestävät ja keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Miksi valita Lip-Lap?

Asiakkaiden arvostama:

Kun tarvitset apua, ota yhteyttä