Rahoitus old

LIP-LAP RAHOITUS

Nyt on oikea aika hankkia Lip-Lap laituri!
Lip-Lap Rahoituksella voit toteuttaa erilaiset laiturikokonaisuudet erilaisiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin.

Rahoituspakettiin voit sisällyttää suunnittelun, tuotehankinnat sekä Lip-Lap Laiturin toteuttaman työn kustannukset. Työn osuudesta voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen.

HAE RAHOITUSPÄÄTÖS SÄHKÖISESTI TÄSTÄ

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*94€
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lip-Lap laiturin hankinta on nyt järkevää ja edullista. Lip-Lap rahoitusta haet helposti nettisivultamme haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta yksin tai yhdessä. Kilpailutamme sinulle rahoitusratkaisun yhdellä hakemuksella usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, ja saapuneista tarjouksista voit valita itsellesi parhaimman ratkaisun. Rahoitukseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia, saat rahoituspäätöksen heti ja rahat tilillesi parhaimmillaan vielä samana päivänä. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa meihin, eikä rahoitushakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. 


Lip-Lap rahoitus on helppo ja yksinkertainen: 

Kilpailutamme yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta, joiden joukosta voit valita juuri sinulle parhaan tarjouksen 

Lainasumma 100 € - 60 000 € 

Luottoaika jopa 15 vuotta 

Ei vakuuksia tai takaajia 

Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin 

Hyväksytty luottopäätös ei edellytä ostamista